Kuva: Pixabay

31.1.2022

Helsingin ortodoksisen seurakunnan seurakunnanvaltuusto kokoontuu vuoden 2022 ensimmäiseen ylimääräiseen kokoukseen torstaina 10.2.2022 klo 18 Helsingin seurakunnan seurakuntasalilla (Unioninkatu 39, Helsinki, sisäpiha). Koronatilanteesta johtuen yleisölle varataan mahdollisuus seurata kokousta Teams-linkin välityksellä (Linkin saa johdon sihteeriltä Lasarus Jaloselta ilmoittautumalla hänelle kokoukseen sähköpostitse lasarus.jalonen@ort.fi tai puh. 040 350 3838).

Kokouksen esityslistalla on muun muassa Kirkon tavoite- ja toimintasuunnitelma 2021–2025 ja sen täytäntöönpano seurakunnassa, Ahveniston kirkon isännöitsijän valinta ja uuden seurakunnanneuvoston jäsenen valinta Satu Erosen esitettyä eronpyyntönsä neuvostosta. Kokouksen esityslistaan pääsee tutustumaan ennakkoon täältä.

Tervetuloa kokoukseen!


Seurakunnanvaltuuston istunnot ovat julkisia, jollei kokouksessa käsitellä asiaa tai asiakirjaa, joka on lailla säädetty salassa pidettäväksi, tai jollei toimielin muuten painavan syyn vuoksi jossakin asiassa toisin päätä. Suljetussa istunnossa esitetyt ja siinä käydyistä keskusteluista laaditut asiakirjat ovat salassa pidettäviä, jos niin laissa säädetään.

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset