Kuvituskuva: Kari Pekonen

10.11.2022

Seurakuntamme kasvatustoimi toivottaa kaikki lapset ja perheet sekä nuoret tervetulleiksi Pyhän Andreaan juhlailtaan keskiviikkona 30.11.2022.

Ilta alkaa ehtoopalveluksella Kotikirkossa Helsingissä (Liisankatu 29 A, 4. kerros) kello 17 ja jatkuu kerhohuoneella toimituksen jälkeen noin kello 20 saakka. Illan aikana pääsee tutustumaan seurakunnan kasvatustyöntekijöihin, kuulla seurakunnan järjestämästä erityisesti lapsille, perheille ja nuorille suunnatusta toiminnasta, jakaa ideoita ja toiveita uusien toimintamuotojen suhteen ja viettää yhdessä aikaa. Kahvitarjoilu ja pientä suolaista ja makeaa. Ohjelmassa myös seurakunnan nuorisokuoron, pyhän Andreaan kuoron esitys.

Tapahtumassa ovat mukana kaikki Helsingin ortodoksisen seurakunnan kasvatustyöntekijät; Niina-Maarit Rautamäki, Petri Gyllström, Soili Penttonen, Mirjam Wogayehu ja Vasili Venkula sekä kasvatuksesta vastaavat pastori isä Sergei Petsalo ja kanttori Elia Pietarinen.

Helsingin ortodoksisen seurakunnan kasvatustoimi viettää vuosittain juhlaa pyhän apostoli Andreaan päivänä, joka on 30. marraskuuta.

Kasvatus toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi!