Nunna Kristoduli Päiväkirjat - teoksen kansi.

14.10.2022

Lintulan luostari julkaisi iäti muistettavan ja suuresti rakastetun hengellisen opettajan ja kirjailijan äiti Nunna Kristodulin päiväkirjamerkinnät hänen nuoruusvuosiltaan ja Kreikan luostarivuosiltaan Päiväkirjat -nimisessä teoksessa.

Lintulan luostari ja Lintulan luostarin ystävät ry:n Helsingin ortodoksisen seurakunnan seurakuntasalilla 12.11. järjestämän kirjan julkistamis- ja esittelytilaisuuden voi katsoa taltiointina.

Tilaisuuden taltiointi löytyy kirkon YouTube-kanavalla:

Julkistamistilaisuudessa kirjasta kertoivat sen toimittajat Marja Lampi ja Riitta Lampi. Pappismunkki Damaskinos puhui aiheesta ”Äiti Kristoduli ja Kreikan luostarielämän renessanssi 1970-luvulla.”
Tilaisuus oli avoin yleisölle.

Valtakunnallisen ortodoksilehti Aamun Koiton sivuilla on julkaistu pappismunkki Serafim Seppälän kirja-arvio Nunna Kristodulin päiväkirjat avautuvat. Isä Serafim ei säästele ylistyksen sanojaan, vaan toteaa, ettei muista lukeneensa mitään suomalaista ortodoksista kirjallisuutta, joka olisi ollut oleellisesti antoisampaa kuin nunna Kristodulin Päiväkirjat.  Isä Serafimin kirjoituksen voi kukea kokonaisuudessaan tästä.

Nunna Kristoduli. Päiväkirjat. Toimittaneet Marja Lampi ja Riitta Lampi. Lintulan Pyhän Kolminaisuuden luostari 2022. 415 s.

Päivitetty 14.11.2022

Kategoriat Uutiset