Jumalanpalveluksia lähetetään noin kerran kuukaudessa. Lähetysaika on vuoden alusta muuttunut sunnuntai-iltaan. Kuva: Suomen ortodoksinen kirkko

28.6.2024

Heinä- ja elokuun jumalanpalveluksien radioinnit tulevat Helsingin ortodoksisesta seurakunnastamme. 21. heinäkuuta radioidaan liturgia Kaunisniemen leirikeskuksen kirkosta. Pyhäkön temppelijuhlaa vietetään vain muutamaa päivää myöhemmin 25.7.

Elokuun alussa 4.8. radioidaan ehtoopalvelus Lohjalta Mesolan Kaikkien pyhien tsasounasta. 18. elokuuta lähetetään aamupalvelus Uspenskin katedraalista. Myös tämä radiointi osuu lähelle kirkon vuosijuhlaa. Uspenskin katedraalin temppelijuhlaa vietetään 15.8. ja Uspenskin kryptakappelin 19.8.

Radiointia voi kuunnella Yle Radio 1 kanavalla sekä lähetysajan jälkeen Yle Areenasta.

Kesän tulevat radioinnit: 


Vuoden 2024 alusta ortodoksinen jumalanpalvelus on radioitu kerran kuukaudessa sunnuntaisin kello 20 alkaen.

Jumalanpalveluksien lisäksi Yle radioi hartauksia. Ortodoksiset aamuhartaudet lähetetään kuukauden kolmantena lauantaina ja iltahartaudet kuukauden kolmantena tiistaina. Iltahartaudet lähetetään tiistaisin klo 18.50 ja aamuhartaudet lauantaisin klo 08.05. Radiopalvelukset ja -hartaudet ovat kuunneltavissa myös Yle Areenassa.

Ruotsinkieliset hartaudet lähetetään Radio Vega kanavalla.

Koltankielisiä radiohartauksia lähetetään Yle Sámi Radiossa ja Yle Areenassa. Radiossa hartausohjelmat julkaistaan maanantai-aamuisin klo 10.00-10.30. Sama sisältö tulee kuukaudeksi kuunneltavaksi Yle Areenaan ja puheosuus jää pysyvästi Areenaan.

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset