2.9.2022

Syysloman lastenleiri järjestetään 17. – 21.10. ja ilmoittautuminen on auki 2.10. saakka. Leirillä voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella.

Helsingin ortodoksisen seurakunnan lastenleirit ovat suunnattuja 7-14 vuotiaille. Leirillä vietetään aikaa yhdessä muiden ortodoksien kanssa ja tutustutaan kirkkoon erilaisten toimintojen (esimerkiksi leikkien, laulujen, askarteluiden, jumalanpalvelusten) kautta. Leirin tavoitteena on vahvistaa lapsien ortodoksista identiteettiä ja tukea perheitä kodin uskontokasvatuksessa. Jokaisella leirillä on aina teema ja toiminnot liittyvät leirin teemaan jollain tavalla.

Ilmoittautuessa ensisijalla ovat Helsingin seurakunnan jäsenet. Muut pääsevät mukaan, jos on tilaa. Vahvistus mukaan pääsystä tulee ilmoittautumisajan päätyttyä.

Syysloman lastenleirin hinta Helsingin seurakunnan jäsenille on 100 euroa. Leirin hinta muille kuin Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille on 160 euroa.

Bussikuljetus Helsingistä leirikeskukseen ja leirikeskuksesta Helsinkiin, meno-paluu 10 euroa.

Tervetuloa!

Lisätietoja: kasvatustyöntekijä Petri Gyllström, 040 053 1896, petri.gyllstrom@ort.fi,

 

Jumalanpalvelukset ovat olennainen osa lastenleirien ohjelmaa. Kuvassa ristisaatto Kaunisniemen kirkon praasniekan yhteydessä. Kuva: Petri Gyllström

 

Kategoriat Uutiset