Kuvituskuva. Kuva: pxhere.

5.4.2022

Helsingin ortodoksinen seurakunta järjestää vuoden ensimmäisen perheleirin 29.4.–1.5. Kaunisniemen leirikeskuksessa Lopen Läyliäisissä.

Leirin ohjelmassa on jumalanpalveluksia, touhua lapsille, keskusteluja ja yhdessä oloa. Myös monenlaista muuta mukavaa toimintaa on luvassa sekä lapsille että koko perheelle. Äitienpäivää edeltävän leirin teemana on äitiys ortodoksisen perinteen valossa.

Ortodoksinen perheleiri on hyvä tilaisuus harjoitella yhdessä lasten kanssa jumalanpalveluksiin osallistumista ja kirkossa olemista. Se on myös perheelle yhteistä lomaa, kun ruokailut ja siivoukset hoituvat leirin henkilökunnan puolesta. Seurakunta onkin saanut kiitosta perheleireille osallistuneilta, ja leirit ovat olleet hyvin suosittuja.

Leirille osallistuminen maksaa ortodoksisen kirkon jäsenille 125 euroa perhettä kohden tai 50 euroa aikuiselta ja 25 euroa lapselta.

Muille kuin kirkkomme jäsenille leirin hinta on 200 euroa tai 80 euroa aikuiselta ja 40 euroa lasta kohden.

Leirille järjestetään linja-autokuljetus Helsingistä ja Itäkeskuksesta. Kuljetuksen edestakainen hinta on 15 euroa aikuista kohden. Lapset kulkevat ilmaiseksi.

Leirille ilmoittautuminen on jo alkanut ja se jatkuu 18.4.2022 saakka.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti oheisen linkin kautta.

Ilmoittautumislinkki

Leirin järjestäjänä toimii seurakunnan kasvatus. Leiriä koskevat yhteydenotot seurakunnan perhetyöntekijälle Mirjam Wogayehulle: mirjam.wogayehu@ort.fi tai p.040 7255713.

Seurakunta toivottaa kaikki perheet tervetulleeksi yhteiselle leirille!

Kategoriat Ajankohtaista