23.9.2022
Jaana Pradan tavoittaa arkisin Helsingin asiakaspalvelupisteeltä.
Jaana Pradan tavoittaa arkisin Helsingin asiakaspalvelupisteeltä.

Helsingin ortodoksisen seurakunnan neuvosto täytti 22.9. kokouksessaan kaksi avoinna ollutta määräaikaista työtehtävää.

Seurakuntamme Helsingin asiakaspalvelupisteeseen seurakuntasihteerin määräaikaiseen toimeen valittiin Jaana Prada ja varasijalle Tuomas Lempinen. Toimivapaan sijaisuus kestää 15.8.2023 saakka.

Kasvatustyöntekijän osa-aikaiseen (80% työajasta) ja määräaikaiseen toimeen valittiin Soili Penttonen. Varalle neuvosto valitsi Juha Järvisen. Työn aloituksesta sovitaan hakijan kanssa ja työsuhde solmitaan 28.2.2024 saakka. Kasvatustyöntekijän työ painottuu erityisesti kouluyhteistyöhön, aikuiskasvatukseen ja katekumeeniopetuksen koordinointiin.

Seurakuntasihteerin tehtävään valittu Jaana Prada on ollut ortodoksisen kirkon palveluksessa vuodesta 2002, joista viimeiset 14 vuotta ortodoksisen kirkon palvelukeskuksessa rekisterisihteerinä. Hän muutti heinäkuussa perhesyistä Helsinkiin. Hän on toiminut väliaikaisena sijaisena asiakaspalvelusssa elokuusta lähtien seurakuntasihteerin tehtäviä vakituisena hoitavan Milja Sarlinin siirryttyä toimivapaalle ja Filantropiaan järjestötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään.

Kasvatustyöhön valittu Soili Penttonen on seurakuntamme valtuutettu eli nykyinen valtuuston jäsen ja ortodoksisen uskonnon opettaja Helsingissä. Hän on toiminut lukuisissa luottamus- ja työtehtävissä Suomen ortodoksisessa kirkossa niin viestinnän kuin teologian ja uskonnonopetuksen ja katekumeeniopetuksen parissa. Soili Penttonen on ollut seurakunnan valtuutettu vuosina 2012-2017, kirkolliskokousjäsenenä 2016-2017 ja seurakunnan neuvoston jäsenenä vuonna 2020. Lisäksi hän on toiminut muun muassa Pyhien Sergei ja Herman Valamolaisten yhdistyksen toiminnanjohtajana.

Neuvoston 22.9. kokouksen pöytäkirja julkaistaan seurakunnan sivuilla pöytäkirjan allekirjoittamisen jälkeen.

Kategoriat Ajankohtaista Uutiset