7.5.2019

Seurakunnan lastenleirit ovat 7–14-vuotiaille suunnattuja. Leirillä vietetään aikaa yhdessä muiden ortodoksien kanssa ja tutustutaan kirkkoon muun muassa leikkien, laulujen, askarteluiden ja jumalanpalvelusten kautta. Leirin tavoitteena on vahvistaa lapsien ortodoksista identiteettiä ja tukea perheitä kodin uskontokasvatuksessa.

Heinäkuun lastenleirille on vielä paikkoja vapaana! Leiri järjestetään 8.-11. heinäkuuta Kaunisniemen leirikeskuksessa Lopella. Ilmoittautuminen on auki 26. toukokuuta asti. Klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeeseen!

Ilmoittautumisissa ensisijalla ovat Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenet. Muut pääsevät mukaan, jos on tilaa. Vahvistus mukaan pääsystä tulee ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirin hinta Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille: 75 euroa
Leirin hinta muille kuin Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenille: 120 euroa
Bussikuljetus, meno-paluu: 10 euroa

Lisätietoja leiristä antaa kasvatustyöntekijä Tiia Haimi: tiia.haimi@ort.fi

Leirien lisäksi lapsille ja perheille on seurakunnassamme runsaasti erilaista toimintaa, johon voit tutustua tarkemmin nettisivujen Tule mukaan -osion kohdassa Lapset ja perheet.


Seurakunnan tapahtumat eivät pääsääntöisesti edellytä ilmoittautumista. Leireille, ikonimaalauskursseille, katekumeenikursseille ja ohjaajakoulutuksiin tulee kuitenkin ilmoittautua. Kaikki avoimet ilmoittautumiset tulevat nettisivujemme ilmoittautuminen -osioon.

Kategoriat Ajankohtaista