4.10.2017

Seurakunnan uudet verkkosivut avattiin elokuussa 2017. Osana käyttäjälähtöistä verkkosivu-uudistusta ja palvelujen saavutettavuuden kehittämistä seurakunnan verkkosivuilla on avattu asiakaspalvelun chat-kanava.

Chat-kanavalla tavoittaa seurakunnan asiakaspalvelijat arkisin klo 9–14. Muina aikoina palvelun kautta voi jättää sähköpostiosoitteen sekä yhteydenottopyynnön, jolloin viesti ohjautuu asiakaspalvelun sähköpostiin. Chat-keskusteluikkuna löytyy verkkosivujen oikeasta alalaidasta.

Palvelussa voit muun muassa hoitaa hautapaikkoihin liittyviä asioita ja tiedustella kirkollisiin toimituksiin liittyviä asioita.

Varsinaisista kirkollisista toimituksista, kuten kasteesta, avioliittoon vihkimisestä, kodinpyhityksestä, synnintunnustuksesta, sairaanvoitelusta, hautauksesta, rukoushetkestä tai muihin kirkollisiin toimituksiin liittyvistä asioista voit sopia päivystävän papin kanssa.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan suoran kirkon keskusrekisteristä.

Chat on suojattu kahdenvälinen kanava, joka tarjoaa puhelin- ja sähköpostiasioinnin rinnalle uuden nopean tavan asioida. Palvelulla pyritään tukemaan käyttäjälähtöisyyttä ja nopeuttamaan asiointia. Chat-kanavalla saat helposti ja nopeasti vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Palvelu toimii sekä pöytäkoneella että mobiilissa.

Lue lisää seurakunnan verkkosivu-uudistuksesta.

Kategoriat Uutiset