Asiakaspalvelun Helsingin toimipiste löytyy Kruununhaasta seurakunnan omistamasta Liisankadun kiinteistöstä. Samassa kiinteistössä on toisessa kerroksessa seurakunnan kirjasto sekä neljännessä kerroksessa Pappilatalon Kotikirkko. Kuva: Helsingin ortodoksinen seurakunta

6.2.2024

Helsingin ortodoksisen seurakunnan asiakaspalvelu on poikkeuksellisesti avoinna tiistaina 6.2. ja torstaina 8.2. kello 9-13. Asiakaspalvelu suljetaan tuntia tavanomaista aiemmin henkilöstön koulutuksen vuoksi.

Helsingin toimipiste on suljettu 14.-19.2. Asiakaspalvelu toimii tänä aikana etänä.

Lahden toimipiste on suljettu maanantaina 12.2. ja 26.2. sekä torstaina 29.2.. Myös tänä aikana asiakaspalvelu toimii etänä Helsingistä käsin.

Muina aikoina asiakaspalvelu palvelee tavanomaiseen tapaan etänä ja Helsingin toimipisteestä (Liisankatu 29 A 1) käsin maanantaista torstaihin kello 9-14 sekä Lahden toimipisteestä (Harjutie 5) maanantaisin ja torstaisin kello 9-13.

Asiakaspalvelupisteistä voit tiedustella kirkollisiin toimituksiin liittyviä yleisiä asioita sekä hoitaa hautaukseen ja hautapaikkoihin liittyviä asioita.

Kirkollisista toimituksista, kuten kasteesta, avioliittoon vihkimisestä, kodinpyhityksestä, synnintunnustuksesta, sairaanvoitelusta, hautauksesta, rukoushetkestä tai muihin kirkollisiin toimituksiin liittyvistä asioista tulee sopia suoraan oman alueesi päivystävän papin tai kanttorin kanssa.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan suoraan kirkon keskusrekisteristä

Asiakaspalvelun sivut

Kategoriat Ajankohtaista