Vapaaehtoinen tarjoilemassa ruokaa seurakunnan 190-vuotisjuhlassa Uspenkin katedraalin pihamaalla elokuussa 2017.

6.9.2017

Helsingin ortodoksisen seurakunnan tarjoamat vapaaehtoistehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Voit antaa läsnäoloasi ja aikaa yksinäiselle lähimmäiselle, osallistua pyhäkköjen monimuotoiseen toimintaan, laulaa kuorossa, auttaa seurakunnan järjestämissä ruokailuissa tai olla mukana seurakunnan lukuisissa tapahtumissa. Voit valita aikatauluihisi soveltuvan säännönmukaisen tai lyhytaikaisen vapaaehtoistehtävän.

Seurakunnan tarjoamien tehtävien kautta voit osallistua seurakunnan eri toimintoihin siellä, missä se parhaiten sinulle sopii. Vapaaehtoisille on tarjolla myös monipuolista koulutusta sekä hyvinvointia.

– Seurakunta tarjoaa vapaaehtoisille opastusta, koulutusta ja tarvittaessa työnohjausta. Tarjoamme myös yhteisiä virkistystilaisuuksia, joissa seurakunnan vapaaehtoiset voivat tavata toisiaan rennossa ja mukavassa ilmapiirissä, seurakunnan vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Kristiina Aminoff kuvaa vapaaehtoisille tarjottavia palveluita.

Tutustu avoinna oleviin vapaaehtoistoiminnan tehtäviin ja ilmoittaudu mukaan. Uusille vapaaehtoisille pyritään aina tarjoamaan tehtäviä ja mahdollisuutta osallistua. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta voi kysellä tehtäviä, vaikka vapaaehtoispankissa ei juuri kyseisenä hetkenä olisikaan tehtäviä tarjolla.

Vapaaehtoistoiminnan tietopankin kautta pääset tutustumaan tarkemmin seurakunnan eri alueiden vapaaehtoistoimintaan sekä mahdollisuuksiin osallistua erilaisten tehtävien kautta.

Lisätietoja ja tiedustelut: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Kristiina Aminoff, kristiina.aminoff@ort.fi,0403501951.

Kuva: Miro Järnefelt

Kategoriat Vapaaehtoistoiminta