4.6.2020

Lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen seurakunnassamme voidaan jälleen järjestää lapsiperheille suunnattua toimintaa ja kokoontua yhteen.

Perhekerho Tikkurilassa 5.6. ja 1.7.

Kesän ensimmäinen perhekerho kokoontuu Tikkurilan kirkon pihalla 5.6. Päivä alkaa yhteisellä kello 9 alkavalla liturgialla pyhäkön puutarhassa.

Jumalanpalveluksen jälkeen, noin kello 12 alkaen on luvassa ohjattua toimintaa, kuten lyhyt ulkomuskari, ulkoleikkejä sekä yhdessäoloa pitkän tauon jälkeen. Lapsille varataan myös katuliituja ja muovailuvahaa sekä muuta mukavaa tekemistä.

Paikalla ovat Tikkurilan kirkon pappi, isä Mikael Sundkvist, kanttori Larissa Qvintus-Petsalo sekä kasvatuksen pappi isä Sergei Petsalo ja perhetyöntekijä Mirjam Wogayehu.

Toinen vastaava perheille suunnattu kokoontuminen Tikkurilan kirkon pihalla pidetään ulkoliturgian keskiviikkona 1.7.

Mukaan kannattaa ottaa omat eväät, juomapullot, käsihuuhdetta sekä kelin mukaiset varusteet.

Perhetoimintapäivä Tapiolassa 13.6.

Myös Espoossa, Pyhittäjä Herman Alaskalaisen kirkon pihalla järjestetään perhetoimintapäivä lauantaina 13.6. kello 10 alkaen. Päivän teemana on ”Kuinka Daavid voitti jättiläismäisen Goljatin?”

Päivä alkaa liturgialla pyhäkön pihalla, ja jatkuu piknik-kirkkokahveilla. Ohjelmassa on lapsikuoron esiintyminen, visailua, ulkopelejä, rukouskirjapaja, Daavidin ja Goljatin voimainmittely sekä paljon muuta.

Tapiolan perhetoimintapäivään saattaa tulla ennakkoilmoittautuminen. Asiasta tiedotetaan hyvissä ajoin.


Muistathan, että ulkojumalanpalveluksiin voi osallistua vain täysin terveenä, palveluksissa noudatetaan tarkkaa hygieniaa ja kahden metrin turvaväliä. Palvelukseen voi kerralla osallistua enintään 50 ihmistä. Lisätietoa: Osallistu jumalanpalveluksiin ulkona


Kuva: Vlada Wahlstén

Kategoriat Uutiset