12.5.2020

Seurakunnanneuvosto nimitti 7.5. kokouksessaan seurakunnan toimintaa tukevat toimikunnat ja esitti valtuustolle kahden mittavan kiinteistöremontin siirtämistä myöhempään ajankohtaan. Kokouksessa käsiteltiin myös muun muassa kirkollishallituksen neuvostolle osoittamia lausuntopyyntöjä koskien seurakunnan työntekijöiden oikaisuvaatimuksia.

Neuvosto päätti jo 23.4. esittää valtuustolle Unioninkatu- ja Liisankatu-kiinteistöjen kattoremontin siirtämistä myöhempään ajankohtaan. Lisäksi neuvosto päätti esittää myös Mannerheimintie 8 kiinteistön patteriverkoston tasapainottamisen siirtämistä. Patteriverkoston tasapainottamiseen oli jo budjetoitu rahaa, mutta kiinteistötoimen selvityksessä huoltotoimenpide todettiinkin tässä vaiheessa tarpeettomaksi.

Toimikuntien jäsenten nimittäminen

Neuvosto nimitti 26.3. tekemänsä päätöksen mukaisesti seurakunnalle kasvatustoimikunnan, diakoniatoimikunnan, viestintätoimikunnan ja kirjastotoimikunnan. Työhyvinvointitoimikunnan sekä tts- eli toiminnan ja talouden suunnitelman-toimikunnan perustaminen siirtyi neuvoston seuraavaan kesäkuun kokoukseen.

Kirjastotoimikunnan uudet nimitetyt jäsenet ovat isä Timo Lehmuskoski, Seija Lappalainen, Natalia Baschmakoff, Matti Pulkkinen ja neuvoston edustajana Marie-Louise Litonius.

Diakoniatoimikunnan jäseniksi valittiin Ritva Karttunen, Taina Cederström, Katja Vilponiemi, Jari Pylvänäinen ja neuvoston edustajana Kristian Wahlbeck.

Kasvatustoimikuntaan nimitettiin Iida Lonkila, Felix Nesterinen, Kaisa Eronen, Arto Vaahtokari ja neuvoston edustajana Soili Penttonen.

Viestintätoimikunnan jäseniksi nimitettiin Sanna Salo, Jukka Vehkaoja, Alexandra Kral-Leszczynski, Eila Ruuskanen-Himma ja neuvoston edustajana Dimitri Qvintus.

Toimikuntien tehtävänä on tukea seurakunnan toimintaa ja tarjota seurakunnan työntekijöille alansa asiantuntemusta.

Neuvoston kokouksen pöytäkirja on julkaistu seurakunnan sivuilla ja sen voi lukea tästä.

Seuraava neuvoston kokous pidetään 4.6.

Kategoriat Uutiset